Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

Все, що стосується гороскопу народження
Відповісти
vikvrost
Повідомлень: 7
З нами з: 14 серпня 2023, 19:15
Been thanked: 2 times

Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

Клінічна смерть, грань переходу життя до смерті. Чи впливає це на натальну карту, змінюючи її, чи вже нова карта має діяти з моменту виживання людини? Питання постало з тієї точки зору, що якщо людина переїхала (надовго), то будується локальна карта. Можливо, і в даному випадку можуть бути якісь зміни. Може хто стикався з цим?
Аватар користувача
Андрій
Site Admin
Повідомлень: 112
З нами з: 14 березня 2023, 15:39
Звідки: Київ
Has thanked: 76 times
Been thanked: 65 times
Контактна інформація:

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

vikvrost писав: 11 вересня 2023, 15:44 Клінічна смерть, грань переходу життя до смерті. Чи впливає це на натальну карту, змінюючи її, чи вже нова карта має діяти з моменту виживання людини? Питання постало з тієї точки зору, що якщо людина переїхала (надовго), то будується локальна карта. Можливо, і в даному випадку можуть бути якісь зміни. Може хто стикався з цим?
Ні, я не чув про таке нічого обгрунтованого. В натальній астрології ми виходимо з того, що якийсь суб'єкт народжується в певному місці, в певний час, і відтоді несе на собі "відбиток" цього моменту часу і місця - довічно. Це константа, на цьому стоїть вся натальна астрологія. Ядро особистості, темперамент, схильності - даються раз і назавжди.
Хвороба, клінічна смерть, інші види стресу не впливають на саму сутність людини.
Змінюється лише досвід.
Я і до карт релокації ставлюся скептично в тому сенсі, що вони змінюють особистість. Не змінюють. Меланхолік на Київ не стане раптом сангвініком на якийсь Сідней, це нонсенс. Інша справа соляри - тут можна вибрати місце свідомо. Але це максимум, що можна відкоригувати. Якщо Сатурн був на Асц при народженні, з ним людина і помре, куди б вона не переїхала.
Клінічна смерть це просто один зі станів організму, людина після виходу з цього стану залишається собою.
Тетяна писав: 19 березня 2023, 16:28
Може Тетяна має іншу думку?
These users thanked the author Андрій for the post:
Тетяна
Тетяна
Повідомлень: 48
З нами з: 19 березня 2023, 13:47
Has thanked: 24 times
Been thanked: 30 times

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

Доброго вечора!
Я не вивчала і не досліджувала  такий феномен, як клінічна смерть і як вона впливає на астрологічну карту, тому не берусь давати відповідь.

Щодо релокації... Я її майже не розглядаю, тому розділяю Ваші погляди, Андрій, і також, як і Ви, вважаю натальну - основною та константою:  від себе, від своїх задач нікуди не втичеш... По натальній аналізую та прогнозую, не зважаючи на те, де людина проживає і скільки років.
А якщо прогнозувати по двох картах, то получиться, як на мене,  хаос і збільшиться вірогідність  випустити з вигляду головне.
These users thanked the author Тетяна for the post:
Андрій
vikvrost
Повідомлень: 7
З нами з: 14 серпня 2023, 19:15
Been thanked: 2 times

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

Дякую вам за відповіді. Але що хочеться сказати - я буквально місяці два тому дізналася про те, що існує локальна карта, яка будується на довгий переїзд. Мене це зацікавило з тієї точки зору, що я будучи півтора роки еміграції, побачила деякі зміни у себе (колір очей (відтінок), смаки, уподобання). Почала аналізувати карти інших людей - за принципом, де народився, а потім як змінилося життя, коли переїхав (благо біженців біля мене вистачає). Здається щось є, але поки що стверджувати не готова, оскільки це ще у сфері спостережень. Можливо для вас, як для професіоналів, це зайві, але мені як любителю цікаво цей напрямок. Ну от, наприклад, мій сусід народився в Україні, любив займатися фотографією. Під час переїзду до Німеччини його зацікавили іноземні мови. У моєму випадку, я народилася в Україні, могла працювати в управлінській ланці, проте тут у мене Місяць переходить у сектор служіння і стає так - що я маю піклуватися, але ніяк не керувати і це принесе мені дохід. Якось так. Але дякую за ваші відповіді. Доречі, може помиляюсь - буцімто школа Шестопалова використовує локальні карти. про кризові карти - я теж нічого не чула. Але ж існує в народній уяві повірка про друге народження...
Тетяна
Повідомлень: 48
З нами з: 19 березня 2023, 13:47
Has thanked: 24 times
Been thanked: 30 times

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

vikvrost писав: 12 вересня 2023, 22:36 Дякую вам за відповіді. Але що хочеться сказати - я буквально місяці два тому дізналася про те, що існує локальна карта, яка будується на довгий переїзд.
Доброго дня! Але ж смаки по життю теж змінюються, незалежно від того переїхала людина чи ні. Наприклад, я народилася  та проживаю в Україні, і мої смаки та інтереси теж час від часу змінюються і при чому іноді радикально)

При релокації змінюються та з'являються додаткові обставини (дома), але аспекти, психологія - не змінюється. Психологія людини може змінюватися лише опрацьовуючи натальні аспекти, коли ми із мінуса переводимо енергію в плюс, наприклад, коли опрацьовуємо страхи, блоки по планеті і т.д. Або, коли приходить відповідний період через транзити та інші методи прогнозування.
До речі, для самої міграції в натальній карті мають бути теж виражені відповідні показники.

Щодо вашого сусіда, який змінив інтереси від фото, до цікавості іноземними мовами - тут нічого дивного немає, це прояв однієї і тієї ж енергії, Нептуна. Напевно, що в карті він виражений. А оскільки він мігрував, то більше всього транзит Нептуна, чи 12 дім  в цей період в нього активні, які могли включити додаткові інтереси та захоплення мовою.

В мене, є подруга, яка теж мігрувала на початку війни. Я все рівно аналізую іїї натальну карту, в якій на відповідний проміжок часу прописані ті чи інші зміни та задачі, які вона має реалізовути. Хоча із власних спостережень життя її дійсно змінилося, але ці всі зміни прописані в натальній карті.

Є карта клієнта, який проживає вже чотири роки за кордоном, і в прогностиці працює дуже добре натальна карта. Не лише психологічно, а з прив'язкою до домів, особливо до куспідів.
І життя, і світогляд його теж змінюється, але відповідно натальній карті. Це ж і є розвиток))

На початку свого навчання я теж  губилася та вагалася, не знала яку аналізувати, по якій прогнозувати і т.д. Але з часом, з подальшим навчанням та спостереженнями все ж визначилася))

Тому, звичайно, я не маю на меті Вас переконувати, а лише обґрунтовую свою відповідь і свій досвід.
І лише Вам вирішувати, якій із карт надавати перевагу)))
These users thanked the author Тетяна for the post:
Андрій
Тетяна
Повідомлень: 48
З нами з: 19 березня 2023, 13:47
Has thanked: 24 times
Been thanked: 30 times

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

vikvrost писав: 12 вересня 2023, 22:36 Доречі, може помиляюсь - буцімто школа Шестопалова використовує локальні карти. про кризові карти - я теж нічого не чула. Але ж існує в народній уяві повірка про друге народження...
Я не вивчала методів школи Шестопалова, хоча коли обирала школу був і такий варіант, про який я не шкодую))
Із спостережень в астрогрупах відслідковую теж той момент, що вони використовують карту релокації. Більше того, я ще так зрозуміла, в них є напрямок та методи, за якими визначають підходить місце народження чи ні, наскільки воно кризове та небезпечне для життя і т.д., і підбирають безпечніше чи вигідніше.
Але я не беруся оцінювати їх підхід до карт, оскільки не вивчала їх методів.

Про кризи, про близький до смерті досвід з наступним символічним перенародженням, так би мовити "другим народженням" - це все плутонічні енергії та плутонічна історія.
В такому випадку, необхідно аналізувати, що робить Плутон в карті, який він, де стоїть, що вимагає і т.д.
Аватар користувача
Андрій
Site Admin
Повідомлень: 112
З нами з: 14 березня 2023, 15:39
Звідки: Київ
Has thanked: 76 times
Been thanked: 65 times
Контактна інформація:

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

vikvrost писав: 12 вересня 2023, 22:36 Дякую вам за відповіді. Але що хочеться сказати - я буквально місяці два тому дізналася про те, що існує локальна карта, яка будується на довгий переїзд. Мене це зацікавило з тієї точки зору, що я будучи півтора роки еміграції, побачила деякі зміни у себе (колір очей (відтінок), смаки, уподобання). Почала аналізувати карти інших людей - за принципом, де народився, а потім як змінилося життя, коли переїхав (благо біженців біля мене вистачає). Здається щось є, але поки що стверджувати не готова, оскільки це ще у сфері спостережень. Можливо для вас, як для професіоналів, це зайві, але мені як любителю цікаво цей напрямок. Ну от, наприклад, мій сусід народився в Україні, любив займатися фотографією. Під час переїзду до Німеччини його зацікавили іноземні мови. У моєму випадку, я народилася в Україні, могла працювати в управлінській ланці, проте тут у мене Місяць переходить у сектор служіння і стає так - що я маю піклуватися, але ніяк не керувати і це принесе мені дохід. Якось так. Але дякую за ваші відповіді. Доречі, може помиляюсь - буцімто школа Шестопалова використовує локальні карти. про кризові карти - я теж нічого не чула. Але ж існує в народній уяві повірка про друге народження...
Якщо локальні карти це Local Space, тоді я теж їх використовую, це не виключно чиясь школа. Починаючи від розстановки предметів, які мають символічне значення, в квартирі на момент соляру, до проекції Local Space на район, місто і далі на всю поверхню Землі. Дуже зручна та ефективна техніка, якраз консультував двох людей, один переїхав далеко від місця народження, іншого цікавлять місця по району, але принципи роботи ліній ті самі. І воно таки працює. Сам для себе використовую час від часу.
Є ще АстроКартоГрафія, там теж проекції певних ліній на земну кулю, але трохи інші принципи побудови. Свого часу був вражений, як воно спрацювало в моєму власному житті, почав вивчати. Це дуже цікаво дійсно.
Але для обох варіантів базою є натальна карта на час і місце народження.
vikvrost
Повідомлень: 7
З нами з: 14 серпня 2023, 19:15
Been thanked: 2 times

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

Тетяно, Ви праві. Плутон був у з'єднанні з луною!!!!!
These users thanked the author vikvrost for the post:
Тетяна
vikvrost
Повідомлень: 7
З нами з: 14 серпня 2023, 19:15
Been thanked: 2 times

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

Андрію, Ви поставили мене в глухий кут. Я була негативно налаштована на програму "Lokal Speс". Мені здавалося це нісенітниця, оскільки я перевіряю під себе - ВСІ вказані для мене країни взагалі мені не цікаві.
Аватар користувача
Андрій
Site Admin
Повідомлень: 112
З нами з: 14 березня 2023, 15:39
Звідки: Київ
Has thanked: 76 times
Been thanked: 65 times
Контактна інформація:

Re: Чи існують різні варіанти астрологічних карт?

vikvrost писав: 13 вересня 2023, 18:05 ВСІ вказані для мене країни взагалі мені не цікаві.
Не дуже зрозумів. Ким вказані? Ви точно правильно інтерпретували? Бо воно звучить наче хтось вам щось порадив не те.
Там не про цікаві нам країни. Якщо ми говоримо про те й саме взагалі.)
я про ось це https://www.google.com/search?q=local+s ... s-wiz-serp
Відповісти