Ідея цього форуму – створити майданчик для вільного спілкування людей, не байдужих до астрології та дотичних тем, але без російських та проросійських впливів.
Адже досі у відомих пострадянських астрологічних та езотеричних інтернет-спільнотах домінують росіяни.
Як і багато хто з вас, після подій 2014-го я виключив з кола спілкування найбільш ватних персонажів, у тому числі, астрологів. Проте зараз ситуація значно драматичніша – контакти з тими, хто підтримує, толерує, або нібито байдужий до російської агресії (нібито, тому що всі ми вже впевнились, на чиєму боці ті, кому «всё не так однозначно») – неможливі з етичних міркувань.
Зокрема і тому я створив цей форум – неприбутковий соціальний проект, вільний як від людожерської російської квазі-філософії, так і від внутрішнього комерційного тиску.
Долучайтеся до спілкування на «Зодіаку», запрошуйте друзів, однодумців і просто зацікавлених людей. Я буду радий кожному, хто поділяє мої погляди на ситуацію – ми мусимо і зможемо бути незалежними.
Тут немає і не буде жодних обмежень – мовних, етнічних, політичних, за місцем проживання або належністю до різних астрологічних шкіл. Крім єдиного – присутність на форумі тих, хто прямо або опосередковано причетний до війни проти України, є неприйнятною.
З радістю вітатиму більш обізнаних у таких глибоких сферах знань, як ведична астрологія, астропсихологія, Таро та інші мантичні техніки – все це надзвичайно цікаво і гідне широкого обговорення.
Отже, ласкаво прошу на Зодіак!