Астро Близнюки

Міжособистісні відносини різних типів з точки зору астрології
Ann_Sholudko
Повідомлень: 2
З нами з: 12 листопада 2023, 08:44
Been thanked: 1 time

Re: Астро Близнюки

Андрій писав: 12 листопада 2023, 10:39
Ann_Sholudko писав: 12 листопада 2023, 09:49 Добрий день.
Бачу, що питання писали давно, але можу поділитись своїм досвідом.
Добрий день!
Цікаво, а не було такого у вас, щоб людина (астроблизнюк) дратувала та/або лякала тим, що ви бачите всі її вади і неприємні риси, і розумієте, що все це дуже схоже на ваші неприємні риси?
Щось на кшталт Тіні, описаної Юнгом.
Я такого досвіду особливо близьких стосунків з близнюками не маю, але іноді трапляються люди, які дуже дратують, а потім усвідомлюєш, що це дратує те моє особисте, що я бачу ніби в дзеркалі. Просто як правило дізнатися дані народження таких людей немає можливості. Але цікавий феномен.

Я не маю свого астро-близнюка. Я - астролог, розбираю сумісності і був певний досвід.
З приводу дратування астро-близнюки не скаржились. І як ви помітили, дратувати людину може будь-хто - це вже залежить від якостей того, хто відчуває роздратування.
Аватар користувача
Андрій
Site Admin
Повідомлень: 112
З нами з: 14 березня 2023, 15:39
Звідки: Київ
Has thanked: 76 times
Been thanked: 65 times
Контактна інформація:

Re: Астро Близнюки

Ann_Sholudko писав: 13 листопада 2023, 06:42 І як ви помітили, дратувати людину може будь-хто - це вже залежить від якостей того, хто відчуває роздратування.
Я маю на увазі не будь-яке роздратування, а те, до якого призвело включення механізму психологічною проекції (власне, юнгівська Тінь пов'язана з цим механізмом). Свою Тінь має кожен з нас. Тут мають бути астрологічні зв'язки між картами, де люди накидують свої проекції один на одного, але таких даних малувато.
В синастріях (на практиці) ми часто розглядаюмо здатність до емпатії ("хороший" наслідок проекції) і майже ніколи - пари, де клієнт боїться або ненавидить свого візаві. Такі люди не бачать сенсу звертатися до астролога з таким типом стосунків, вони їх просто уникають (і їх можна зрозуміти). А між тим серед них напевне є ті, кто проектує свою Тінь на візаві. Теоретично, серед астроблизнюків такі мали би бути, але по комерційну консультацію вони не звертаються, як правило.
Бачив кілька прикладів, де "хороша" емпатія через якийсь час легко перемикається на ірраціональну ненависть і страх, а потім з'ясовується, що це людина побачила себе (себе - "поганого")в дзеркалі - зв'язки при порівнянні карт сильні і гармонічні при цьому, аспекти досить точні.
Відповісти