Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Астрологія і довкола неї. І те, що не увійшло до попередніх розділів
Аватар користувача
Дідух
Повідомлень: 36
З нами з: 03 квітня 2023, 13:58
Has thanked: 15 times
Been thanked: 35 times

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Частина сьома, підсумки.

Історичний контекст і астрологічні події, у період з XV по XXI століття, мають зв'язку однакових патернів, які ініціюють та супроводжують еволюційні зміні цивілізаційного масштабу.

Сюжет має зав’язку у вигляді з'єднання Меркурія і Сатурну з одним з елементів вищої трійки. З Нептуном у Діві під час Реформації - винахід друкарського верстату, з Плутоном у Леві - розщеплення атому та синтез кибернетики з алгоритмами неокортексу.

Кульмінація - з'єднання Меркурія, Сатурна, Плутона у Козерозі, Сонце у з’єднанні або межах знаку. Стаціонарний Уран в Тельці. Вузли на осі Близнюки-Стрілець. З’єднання Юпітера і Нептуна у Рибах. Соціальні і вищі планети у фазі росту відносно Плутону.

Між зав’язкою та кульмінацією проходить 68-73 років. Якщо останнім патерном кульмінації вважати з'єднання Юпітер-Нептун у Рибах, то 73-75 років.

Розв’язка минулого разу виглядала як завершення 30-ти і 80-ти річних війн з підписанням Вестфальського миру. Партильний тау-квадрат Плутон-Юпітер-Уран у Близнюках-Діві-Стрільці відповідно, при стаціонарному Сатурні у Тельці. Потужна опозиція з'єднань Уран-Нептун у Стрільці з Сатурном-Плутоном у Близнюках, з'єднання Сатурн-Плутон акцентовано Північним Вузлом. Цикл від початку до завершення - 198 років, від кульмінації до розв’язки - 130 років.

Визначення розв'язки досить дискусійне питання, бо дослідити цей патерн можна лише по минулим подіям, без підтвердження у сучасності. При цьому, помітні патерни знаходження стаціонарної планети у Тельці та акцент на осі Близнюки-Стрілець. Виникає питання, що завершує цикл - часові рамки, або можливість, яку надають певні взаємодії планет. Чи має значення якість та прозорість і-к сфери, що пришвидшує соціальні процеси. Для аналізу, варто робити дослідження з пошуку попереднього циклу, вивчаючи історичний і астрологічний контекст у період IX-XIV століття. Також, слід розуміти, що жива структура світу немає жорсткого визначення формальними ознаками. Тобто у минулий цикл, формальні ознаки можуть бути інакшими, виглядаючи іншим набором патернів, які резонують з історичним контекстом. Пишу це, бо не знайшов схожої кульмінації у вигляді стеліума у Козерозі, а ось зав’язка з участю Меркурія і Сатурна, схоже досить типова річ. Але це тема іншого дослідження, яке може продовжувати цю тему.

Для можливості робити прогнози на майбутнє, слід визначити сюжетні лінії, по яким рухаються події, та їх маркери. Так можемо зрозуміти, що хоче народитися, як прийняти у цьому участь, отримавши квиток у майбутнє і, можливо, певний захист. Одним з таких маркерів є мова і національне самоусвідомлення. До подій Реформації, не було такого поняття як громадянство, люди були підданими того чи іншого імперського дому. Маючи одне імперське підданство, люди розмовляли не те що на різних мовах, на різних варіаціях однієї мови, і були досить статично закріплені. З появою національних держав, які іноді об'єднували досить різний соціальний і культурний матеріал, з'явилася потреба в уніфікації мови в межах однієї держави. Це цікавий приклад парадоксальності - децентралізувати географічний простір, щоб централізувати соціокультурний. Тому одним з процесів, який є маркером сюжету, можна визначити підйом національного самоусвідомлення за рахунок єдиних мовних стандартів, культурних відмінностей, децентралізація простору через соціокультурну локалізацію.

Цивілізаційний рудимент починає розсипатися на свої складники, з яких у майбутньому виникає новий об’єкт/суб’єкт або їх група. Аналогія - дія ферментів, розчиняющих пошкоджену тканину свого знаходження. Зараз, ці процеси відчутно відбуваються у нас, однак ще раніше, їх можна було помітити у Беларусі. У РФ, цей процес відбувається ще масштабніше, останні роки проходять системні заходи по підвищенню самоусвідомлення національних суб’єктів - нові підручники з історії, тематичні культурні заходи, перейменування назв вулиць, міст, регіонів. В цілому, значна частина пострадянського простору Середній Азії і Поволжя , дрейфує до тюркського світу. І це свідома політика на самому вищому державному рівні РФ, яка фактично займається самознищенням у історичній перспективі. З цього можна робити цікаві висновки, але це інша тема, близька до політики. Ми можемо визначити, що досі триває процес розпаду СРСР на соціокультурному рівні, бо він був аналогом сучасної імперії, яка дозволяє мати регіональні відмінності, поступово їх асимілюючі. Зворотній процес - посилення відмінностей, що створює відцентрову силу і формує локальні анклави. Паралельний процес - виснаження імперського ядра, яке формує певний етнос або послідовники релігійної конфесії. Таке відбулося з імперським домом Габсбургів, який вичерпав ресурс Каталонії і католицької Іспанії у боротьбі та взаємодії з іншими, у тому числі протестантами. Аналогічна ситуація була у СРСР, який виснажував центральну частину, дотуючи та розбудовуючи периферію, намагаючись підтримувати її лояльність. Зараз цей тренд продовжує РФ, фактично виплачуваючи данину Чечні і Кавказу, посилюючи при цьому національну складову периферії, яка не є комплементарною ядру. А ось свіжа інформація - мігрантів з Середньої Азії у РФ, не зобов’яжуть мати поліс медичного страхування, та можливо не будуть відправляти вести бойові дії. Тобто це однозначний тренд на розпад, класичний імперський еволюційний трек у фінальній стадії. Рух свідомий, кардинальний, який втілює правляча еліта з якихось причин.

Впровадження соціокультурних стандартів може відбуватися різними шляхами, у тому числі репресивним. На мій погляд, новий простір має давати можливості та допомагати кристалізації суспільства навколо певних ідей чи проектів. При цьому, корисно нейтрально ставитися до минулого простору, використовуючи його потенціал, бо руськомовна сфера має більше інформації, яку можливо приміняти з меншими затратами для перекладу. Також, мають бути інформаційни канали ініціації - унікальна інформація українською, що поступово стимулює до переходу в цю сферу. Але, перш за все, нова сфера має виконувати практичну, утилітарну функцію, однією з яких є маркер свій-чужий. Інша функція - швидкість розповсюдження, якісний україномовний контент має конкурентну перевагу, але поки це жорстко прив’язано до війни і маркеру свій-чужий. Ще одна - помітність, у новому просторі, контент більш помітний і може більш якісно виконувати функцію кристалізації. Також, інформаційні ресурси, починаючи зростати у новому просторі, формують власну історію і поступово набирають аудиторію, що дозволяє користуватися трендами та займати перші позиції у різних сферах. Це дає можливість отримувати додаткові ресурси та зв’язки, тому що еліти, які намагаються керувати цими процесами, потребують практичних помічників на місцях, виділяючи на це значні кошти у виді грантів, програм, допомоги. Сфера мови, національної ідентифікації, традицій, ремесел, культурних відмінностей, буде розвиватися і мати підтримку донорів і самого українського простору. При чому ремесла будуть корисні не як джерело кінцевого продукту, а в якості процесу, з допомогою якого, можна поринути у інший стан свідомості, змінюючи ідеологічну і ментальну “реєстрацію” у егрегорах через підключення до історичного та етнічного коріння. В філософському контексті, це реалізація принципу diversity/різноманіття.

Цей тренд також розвивається у світі, бо нова і-к сфера, має потужний потенціал концентрації уваги, що стимулює шукати власні відмінності, з допомогою яких залучати увагу та перетворювати її в потрібний ресурс. Для цього, команди використовують різну базу, від культурних відмінностей до географічних у вигляді клімату.

Акцент на Близнюках, символізує практичні навички на кожен день, або щось близьке до реального життя. Наприклад популярні у соцмережах сторис та рілси, які показують буденне життя особистості, як вона живе, чим заробляє, що виробляє. Такий контент формує коло споживачів як фізичної так і ментальної продукції, прибирає гламурну глянцеву плівку відредагованого життя, полегшуючи іншим особистостям сприйняття себе. Це тренд на природність, практичність, щоденну періодичність, можливість легкого причастя у вигляді придбання продукції. В філософському контексті, єдине сприйняття Бога дробиться на складові, приймаючи вигляд звичайних людей, які ведуть цікаву діяльність, за якою приємно спостерігати та можливо чомусь навчатися або користуватися результатами її праці. В метафізичному, це створення нової системи нейронних зв'язків у вигляді багатого числа нових джерел інформації та їх аудиторії, яка перетинається між собою. Що веде до поступового переосмислення буденного життя. Тому якщо є що показати, показуйте, зараз для цього вдалий час.

Наступна сюжетна лінія - зміна індустріального укладу і притаманного йому життєвому простору. Якщо подивитися на загальні риси процесу, стане помітно, як міста вбирали в себе людей, концентруючи їх життєву силу та каталізуючи соціальні процеси. Це дозволило зробити НТР та створити технології, які дозволяють жити менш централізовано без зменшення комфорту. Тому процес національного самоусвідомлення буде супроводжуватися зворотнім рухом - з міст до землі, на якої легше дотягнутися до коріння, яке надасть частину сенсів для самоідентифікації. Поєднання традиційних засобів будівництва з використанням сучасних технологій, дозволять значно полегшити тему нерухомості. Технології також дозволяють залишатися у спільному інформаційному просторі, створюючи тренд digital nomads, який використовує контрастний ефект щільної соціальної взаємодії у віддаленому місті на природі. Інший тренд - кооперація та усе, що стосується спільного користування ресурсами, який має вигляд шерінгу, реюзу, колівінгу, коворкінгу та інших явищ з елементом -ко. Як приклад - проект простору, який будують під Києвом - Avatar Village. В ньому досить багато від минулої бізнес моделі, але є і нові елементи співпраці та співуправління. Тобто гроші і ресурси будуть обирати ті проекти, які дозволяють приймати участь та надавати частку власності, замість кількох інвесторів, десятки і сотні, маючих свій куточок у різних частинах світу, який у їх відсутність під наглядом та можливо дає дохід. Це також є прикладом ресурсної децентралізації. У цьому питанні, одним з важких елементів є отримання землі у власність або співвласність з іншими, але ми працюємо над тим, щоб полегшити його, бо кожний громадянин України має право на 5 видів земельних ділянок. Цікаво, що під забудову, найменша ділянка у місті - 6 соток, найбільша у селі - 25 соток, що як би натякає. А якщо поєднати дві ділянки - 0.25 га. під забудову і 2 га. під особисте селянське господарство, як зробив для себе, виходить дуже зручний для життя простір. І місця досить багато, цілі села стоять покинуті, єдине, що потребує відновлення - природні ресурси, які виснажені минулою моделлю землекористування та економічною моделлю експорту первинних ресурсів. Цей тренд чудово поєднується з трансляцією свого життя, бо є відчутний запит на спостереження за життям на природі і буденними процесами села. Концентруючи таким чином увагу громадян, можливо використовувати її для зміни умов та відновлення природних ресурсів.

Міста також будуть трансформовані, що вже починається у Євпропі, особливо на півночі. Цікавим прикладом є розвиток громадського транспорту та його приоритет над особистим, міська інфраструктура все більш розраховується під громадський електричний транспорт, бо інакше неможливо забезпечувати трафік з такою щільністю населення. Частково, ці тренди починають резонувати в нас, але лоббі забудовників та чиновників чинить спротив, який спонукає до розвитку об'єднань архітекторів та урбаністів. Таким чином, особисте (Лев) в найближчий час буде піддаватися тиску збоку колективного (Водолій), щоб знайти новий баланс взаємодії у нових обставинах. Капіталізм і комунізм, мають бути трансформовані у нову синергетичну взаємодію, з урахуванням негативного досвіду минулого. Ті, хто зможе керувати власним его (Лев) та пропонувати ефективні прозорі моделі взаємодії, які враховують найбільший обсяг суспільних інтересів, зможуть також приймати участь у колективному керуванні (Водолій) з допомогою новітніх технологій у вигляді алгоритмів ШІ. Це ядро формування сучасної контреліти.

Окреме питання - нова філософська база, яка відтворить етику і естетику майбутнього.
These users thanked the author Дідух for the post:
Андрій
Аватар користувача
Андрій
Site Admin
Повідомлень: 112
З нами з: 14 березня 2023, 15:39
Звідки: Київ
Has thanked: 76 times
Been thanked: 65 times
Контактна інформація:

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Дідух, дякую за вашу серію якісних есеїв- каталізаторів для роздумів.
Аватар користувача
Дідух
Повідомлень: 36
З нами з: 03 квітня 2023, 13:58
Has thanked: 15 times
Been thanked: 35 times

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Буду періодично публікувати тут інформацію, яка, на мою думку, стосується сучасної Реформації. Це відгук у чаті від учасника нашої команди.

- "Отже у спільноті Re:builder чергове свято - успішний збір на Кікстартері на платформу для побудови спільнот, взаємозв’язків та вирішення конфліктів reVillager

Зараз ото «re» схоже стало таким модним. А в даному випадку це типу регенерація села, чи можливо оселянення міста.

Тобто мова йде про відновлення соціальних зв’язків які в містах втрачаються, а треба повертатись до спільнотоутворюючих інструментів.

І звісно ж для цього потрібні звичні для цифрових кочівників інструменти, додатки на гаджетах. А від соц мереж ми всі вже втомились. Так принаймі пишуть автори, канадські розробники платформи reVillager

В кожному випадку все повертається до комунікацій, взаємодії, шерингу, спільних покупок, спільної економіки, голосування, колегіальних рішень, анонсів, членських внесків та проектного менеджменту."

Доречі, явище краудфандингу також відносится до "бірюзового тренду" самоорганізації і співтворення. Така собі саморозбудова, яка не залежить від ресурсів еліт і може вільно розвиватися.
Аватар користувача
Андрій
Site Admin
Повідомлень: 112
З нами з: 14 березня 2023, 15:39
Звідки: Київ
Has thanked: 76 times
Been thanked: 65 times
Контактна інформація:

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Але ж усе це Re потребує інвестицій, наскільки я розумію? І не стільки ззовні, звідкись, скільки від кожного. Зараз ми всі поки що падаємо в яму бідності. Реалісти кажуть, що 22-23й ще згадуватимемо як хороші часи.
Це не утопія сьогодні або розвага для багатих та дуже багатих?
Аватар користувача
Дідух
Повідомлень: 36
З нами з: 03 квітня 2023, 13:58
Has thanked: 15 times
Been thanked: 35 times

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

На мій погляд, це бажання вижити і скинути стару оболонку. Так, інвестиції мають значення, але це не завжди гроші, зараз знову стає актуальним бартер. Яма бідності - старий трюк еліт, яким важливо тримати дистанцію і намагатися зменшувати середній клас, тримаючись формули Платона еліта-стражи-раби. Пам'ятаю форс теми біткоїна за 100 00 $ і сподівання багатьох людей, які розуміються на крипто темі, але не розуміються на темі влади. Тоді мій прогноз був біткоїн по 15 000 $, а вони рекомендували своїм аудиторіям, партнерам, закупатися на всі, коли він просів до 50 000 $. Знаю людей, які заморозили таким чином досить серьозні портфелі і не фіксують збитки, сподіваючись на майбутній зріст. Це падіння відбувалося на петлі Венери у Козерозі і було криптовалютним шоком, що є цікавим астрологічним прикладом. Тобто одна з основ влади - дистанція, якщо від мільярда та від ста тисяч відняти два нулі, мільярдер стане мільонером, а представник середнього класу перетвориться на жебрака.

З іншого боку, це дало розуміня багатьом людям, що фінансові інструменти з неконтрольованою волатильністю, є джерелом ризику і вторгення до їх життя важких сценаріїв. Це розуміня перетворюється на токеноміку, яка базується на елементах зі стабільною цінністю - токенах. Інша тема - основа цієї цінності, це дуже цікава тема для дослідження та спостереження, як під час перебуття Урану у Тельці формуються нові джерела цінності. Ці джерела не завжди підконтрольні елітам, і виникають як раз за рахунок їх дій по створенню ями бідності. Тобто це взаємопов'язаний процес. Мені важко зараз чітко все це описати, бо воно в процесі і багато чого відчуваю інтуїтивно, для аргументованого діалогу потрібна підготовка.

Так що з одного боку, люди стають біднішими, з іншого - йде розвиток нового простору, джерел цінностей, іншої моделі економіки. Безумовно, попередній рівень споживацтва буде скорочуватися, можливо рівень коморту на деякий час також, але це природньо у таких еволюційних процесах. Замість цього є інший ресурс - цікавість, відчуття гри, єдності. Підвищується цінність тих ресурсів що є, і вони йдуть на розвиток дійсно корисних штук. До того ж, це ми гостро відчуваємо наслідки війни і присмак жорсткої трансформації, в інших частинах світу ситауція інакша і такого відчуття немає. Жабенятко вариться дуже поступово, а історія показує, що жодного разу його не вдалося зварити і законсервувати повністю.
These users thanked the author Дідух for the post:
Андрій
Аватар користувача
Дідух
Повідомлень: 36
З нами з: 03 квітня 2023, 13:58
Has thanked: 15 times
Been thanked: 35 times

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Вітаю учасників форума і читачів.

Потрапила до рук книга Ч. Айзенстайна "Священа Економіка", читаю ії і виникають асоціації з Лютером, якщо робити аналогію з минулим. Відчутний присмак Урана в Тельці. В астрологічних прогнозах по цьому транзиту, була популярна теза про криптовалюти, нові цінності і т.д. На мій погляд, криптовалюти, як засоб, це більш Меркурій - постійне обчислення чогось, як і база трансакцій. Це як постійна астрологічна практика, яка стає рутиною. Урана нема в таких сюжетах, йому там нічого робити, бо як звісно - працює, не чіпай. А Меркурій працює щоденно, його ще спробуй вгамуй, внутрішні близнюкі ведуть постійний діалог.

Уран потрібен у старих, твердих, використавших майже весь внутрішній вогонь сюжетах. Якими управляє Сатурн. Може тому, з'єднання Меркурія і Сатурна йдуть фоном, бо відповідають за енергетичність щоденних сюжетів, які створюють традиції і патерни поведінки. І цей паливний бак заповняв минулого разу Нептун, а цього Плутон. Тобто буде гаряче.

Щойно виникла думка, на питання до себе, чому таку увагу займає саме Уран в Тельці. Вона виникає досить давно і стосується різних астрологічних традицій, західної і східної. На мої відчуття, західна астрологія аспектаційна, східна диспозиційна, якщо узагальнювати до декількох базових принципів. В еволюційному сюжеті, бачимо обидва принципи - аспекти планет та іх певне спільне взаємовідношення, навіть з однаковою позицією стаціонарності. Уран, на мою думку, це ключ, відмикаючий двері до нового простору, в які щось не пролазить і його треба залишати. Воно починає чинити супротив і починається плутонічний сюжет, який з'ясовує, чи є достатня жага до життя. Також, саме Уран, на мою думку - елемент вищої трійки, з яким може свідомо взаємодіяти особистість, хоч це і важко. Про що каже символічна опозиція Сонце-Уран.

В загальному плані йде зміна сюжету Рак-Козеріг, у якому йде наслідування влади і навіть демократичні держави, це держави немовлят і старих. Де місце у соціумі намагаються передати дитині, про що є навіть анекдот про те, що син полковника не може стати генералом, бо в того свої діти є. Одним з публічних проявів цього, є герантократія, яку досить чітко видно у Штатах. Тобто образ Сатурна - сивого старця з багатим досвідом, має вплив на соціум і схожий на образ Бога. Зараз цей образ починає зміни, у тому числі через досить ексцентричні процеси і явища. Зміна йде у напрямку Лев-Водолій, у якому особистість дорослішає і взаємодіє з колективними суб'єктами. Визначення соціальної функції все більше залежить від особистих вмінь і енергетики, ніж від сімейної протекції. Наш вид дорослішає, приймає на себе більш відповідальності, що збільшує свободу, у тому числі від держави. Зараз це може бути не так помітно, бо це процеси десятиліть, як мінімум. Поки йде адаптація у новому інформаційному просторі, створення нових зв'язків, зустріч поколінь з різних тисячоліть.
These users thanked the author Дідух for the post:
Андрій
Аватар користувача
Андрій
Site Admin
Повідомлень: 112
З нами з: 14 березня 2023, 15:39
Звідки: Київ
Has thanked: 76 times
Been thanked: 65 times
Контактна інформація:

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Про Уран тієї самої думки.
Дідух писав: 17 жовтня 2023, 09:40 Зміна йде у напрямку Лев-Водолій, у якому особистість дорослішає і взаємодіє з колективними суб'єктами. Визначення соціальної функції все більше залежить від особистих вмінь і енергетики, ніж від сімейної протекції. Наш вид дорослішає, приймає на себе більш відповідальності, що збільшує свободу, у тому числі від держави. Зараз це може бути не так помітно, бо це процеси десятиліть, як мінімум. Поки йде адаптація у новому інформаційному просторі, створення нових зв'язків, зустріч поколінь з різних тисячоліть.
Ох і тяжко йде зміна. Хоча йде, ера Повітря на порозі, але чи побачимо її колись, крім як в астрологічних картах. :roll:
Про геронтократію - тут не тільки Штати, нмд. Дивимось на Близький Схід - Нетаньягу, аятоли бородаті з іншого боку, Путін, режим Асада як такий, американці - всі сатурніанські старці, всі виходять сухими з води.
Важко відпускають владу, сил і ресурсів там ще огого.
Аватар користувача
Дідух
Повідомлень: 36
З нами з: 03 квітня 2023, 13:58
Has thanked: 15 times
Been thanked: 35 times

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Андрій писав: 18 жовтня 2023, 10:51
Ох і тяжко йде зміна. Хоча йде, ера Повітря на порозі, але чи побачимо її колись, крім як в астрологічних картах. :roll:
Про геронтократію - тут не тільки Штати, нмд. Дивимось на Близький Схід - Нетаньягу, аятоли бородаті з іншого боку, Путін, режим Асада як такий, американці - всі сатурніанські старці, всі виходять сухими з води.
Важко відпускають владу, сил і ресурсів там ще огого.
Виходити вони можуть скільки завгодно, але помирати все одно прийдеться. Щодо змін, вони майже завжди йдуть тяжко. Гарна ілюстрація - міф про Золоте Руно. Коли Боги кажуть віддавати, краще віддати, інакше буде потужний удар зсередини. З іношою сторони, потрібно бути готовим і мати потужну команду, яка здатна втримати вагу влади.

Згоден з вашим відчуттям, що є небезпека для сучасної цивілізації, на що натякає присутність Плутона в описаному вище механізмі. По відчуттям, це схоже на сюжет відомого хоррору "Пила", на які втрати готове людство заради життя. І що таке життя взагалі. Чим є трансгуманізм - технократичною зміною тіла, включаючи редакцію геному, або визнанням оточуючого світу живою структурою, частиною якої є людство.

Тема цього дослідження є частиною концепції "живого світу", де відсутня проблематика виникнення життя. Воно є первинною якістю простору. Коректним є класифікація видів життя. Бо якщо уважно придивитися, Сонячна система схожа на еукаріотичну клітину. Сонце і планети до Марсу - ядерна частина, відділена ядерною мембраною у вигляді сфери астероїдів між Марсом і Юпитером. Планети і тіла від Юпітера до Плутону - елементи другої сфери, виробники енергіі у вигляді сенсів, етики, мотивації. Геліосфера і гіпотетичне облако Оорта - загальна мембрана цієї клітини, яка відокремлює внутрішній простір від Космосу і створює певну атмосферу. Виникнення вуглецевої форми життя, з найпоширеніших елементів у Всесвіті, лише питання часу в таких умовах.

В такої концепції, немає окремих елементів у вигляді самостійних планет, або груп планет. Є сумісна взаємодія, яка циклічним вимішуванням матерії, створює самоусвідомлюючи частини, відомі як Атма або Дух, основу ідентичності.

І ось в цьому чудовому просторі, якість старі бородаті діди, вважають, що вони верхівка харчового ланцюга, суперхижаки. Не розуміючи, що становляться механізмом апоптозу, який сжирає непотріб і сжере їх і їх нащадків також. Під час цього процесу постраждають і здорові клітини, але організму важливо втримати гомеостаз, навіть ціною здорових клітин і тканин. Нова етика з'являється після великих потрясінь, досвід, заснований на болі, стражданні і крові, засвоюється найкраще. Це може звучати жахливо для особистості, але є необхідністю для людства. Тут ми підходимо до опозиції особистого і колективного, яка каже, що щастя більшості засновано на стражданнях меншості і навпаки.

Питання лише в тому, що за спинами отих дідів, стоїть один з основних Принципів, який у дуаілістичному сприйнятті називають Злом, яке може бути як Тьмою невігластва, так і Світом знань. До нього також відносяться всі види паразитів, особливо тих, хто впливає на свідомість видів, як ломехуза або кордіцепс. Хоча царство грибів стоїть окремо, бо вони можуть бути паразитами і симбіонтами. Оце серйозний опонент, який здатен знищувати цивілізації і види, що втратили стійкість і адаптивність. Взаємодіяти з ним може кожний у свому буденному житті, виховуючи людину в собі і уважно ставлячись до тваринної частини себе.
These users thanked the author Дідух for the post:
Андрій
Аватар користувача
Дідух
Повідомлень: 36
З нами з: 03 квітня 2023, 13:58
Has thanked: 15 times
Been thanked: 35 times

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Тетяна писав: 17 квітня 2023, 15:47 Ви описали РФ, як Плутонічну енергію, от з нею я б теж більше погодилася, чим з класичною інтерпретацією - Водолія.
Ось їх власне зізнання, викладене у творчій формі.

Тетяна
Повідомлень: 48
З нами з: 19 березня 2023, 13:47
Has thanked: 24 times
Been thanked: 30 times

Re: Реформація та сучасність, астрологічне дослідження.

Дідух писав: 23 жовтня 2023, 16:05
Тетяна писав: 17 квітня 2023, 15:47 Ви описали РФ, як Плутонічну енергію, от з нею я б теж більше погодилася, чим з класичною інтерпретацією - Водолія.
Ось їх власне зізнання, викладене у творчій формі.

Вітаю!
Так, вся їх сутність, як нації, добре висвітлена та озвучена в даній композиції.
Відповісти